Вівторок, 19 Березня, 2024

Смартфон, що «бачить» у темряві: Huawei P20

В сучасному світі, в епоху неймовірних успіхів, досягнень цифрових технологій, чи не кожен мріє і прагне бути в тренді, стильним і мобільним водночас. Сьогодні на ринку послуг вибір мобільних телефонів настільки широкий і багатий, що очі розбігаються, а руки так і тягнуться до новітніх, тонких, але водночас багатофункціональних гаджетів з числа топової лінійки серії P (Platinum), з великими можливостями і таким же великим екраном.

Одним із таких телефонів сьогодні можна безумовно назвати Huawei P20 Black 64GB, запит на який зараз – достатньо великий. І не дивно. Адже Huawei P20 можна сміло вважати одним із ідеальних варіантів по відношенню компактності телефона, його камер та, що не менш важливо, і вартість даного девайса. Адже кому б не хотілося купити солідний, навіть преміальний, за оптимальною і «приємною» для гаманця потенційного покупця смартфон?

Подвійна камера Leica у Huawei P20, відкриє власнику нові можливості фотографії. «Нашпигована» новітніми технологіями зйомки, камера дозволить не просто зафіксувати важливі для Вас моменти в житті у відмінній якості знімків, але й доповнити їх креативними зоровими (візуальними) ефектами.

Смартфон, что «видит» в темноте: Huawei P20

Huawei P20 оснащений 5,8-дюймовим безрамковим екраном, тобто має більшу діагональ екрану за рахунок зменшення рамок самого гаджета. Окрім того, цей телефон комфортно тримати не тільки в чоловічій, кремезній руці, але й також чудово підійде для тендітної жіночої долоні.

Смартфон, что «видит» в темноте: Huawei P20

У даному девайсі встановлений екран з матрицею RGBW, що дозволяє отримати насичені яскравими кольорами зображення і при цьому споживати малий заряд телефона. Сам же девайс має досить потужну батарею – 3 400 мА-год. (mAh) і має швидку зарядку – функція Huawei Super Charge. Цей плюс особливо оцінять ті, у кого щільний графік роботи і вимагає бути мобільним або ж люди, які просто цінують свій дорогоцінний час та перебувають постійно в русі.

Працює пристрій на базі мережевого процесора Kirin 970 з інтелектуальними технологіями та відмінними оригінальними інструментами, які дозволяють максимально оптимізувати роботу Huawei P20.

Смартфон, что «видит» в темноте: Huawei P20

Окремо хочемо відзначити такі досить важливі і затребувані сьогодні функції телефону, як фото- і відеозйомки. Фотографії, зроблені Huawei P20, виходять дуже чіткі і якісні. Такого результату виробникам вдалося добитися завдяки вбудованому сучасному датчику зображення з розміром пікселя 1,55 мкм. Простіше кажучи, датчик приймає більше світла, тому навіть при поганому освітленні фотографії виходять яскравими та відтворюють навіть найменші деталі.

Девайс оснащений 24-х МП (датчик CMOS 24,8 МП) фронтальною камерою, яка дозволяє зробити якісні і чіткі фото не тільки при денному освітленні, але й в нічну пору доби. Завдяки режиму «Нічна зйомка» Ви запросто можете обійтися без штативу, який, погодьтеся, з собою щодня носять хіба що фотографи чи оператори. Чудового результату розробникам вдалось досягти завдяки технології стабілізації зображень із застосуванням штучного інтелекту Huawei. Більш того, під час зйомки фото, смартфон надає розумні, інтелектуальні рекомендації, що дозволять Вам отримати якнайкращі, професійні фотографії. Крім того, з Huawei P20 Ви спокійно можете записувати об’єкти в русі.

Не менш приємним є можливість в цьому гаджеті знімати відео в уповільненому режимі з частотою 960 кадрів в секунду. Це означає, що відзняте Вами за 0,25 секунди буде відтворюватись протягом 8-ми секунд. Цікаво, еге ж!

Порадує покупця чи власника смартфона Huawei P20 і його задня панель корпусу, що гармонійно і плавно переливається характерним для сутінків кольором.

Смартфон, что «видит» в темноте: Huawei P20

Підсумовуючи сказане, можна з упевненістю сказати – Huawei P20 Black 64GB буде вдалою покупкою, адже це смартфон з широкими можливостями за доступною ціною.

.,.,.,.