Вівторок, 19 Березня, 2024

Новини від TicketsBox: До Києва з концертом завітають Skillet

 

Авторитети християнського року, чию творчість люблять по всьому світу, а пісні збирають повні зали шанувальників, відвідають столицю України. Skillet презентують українській публіці свій новий альбом Victorious. 18 листопада о 19:00 в концертному залі Stereo Plaza артисти подарують публіці найфеєричніше осіннє шоу.    

Цю новину нам розповів один із найкращих квиткових операторів країни TicketsBox. Його сервіс дозволяє купувати електронні квитки в онлайн режимі за декілька хвилин. Щоб купити квиток на концерт Skillet в Києві, вам потрібно лише перейти на сайт https://skillet.ticketsbox.com/ та здійснити покупку. Заплатити за квитки можна за допомогою банківської карти, після оплати вони будуть надіслані на вказану електронну адресу.

к

Не пропустіть можливість наживо разом зі своїми кумирами заспівати пісні із їх нового альбому. Victorious став десятим студійним альбомом колективу. Дискографія гурту поповнюється новими збірниками з 1996 року. Ось, здається, музичний колектив тільки почав підкорювати слухачів своєю творчістю, а насправді – скільки років пройшло, як подружжя Корі та Джон Купер створили гурт. 

Новий альбом Victorious відіграє велику роль у творчості колективу, адже артисти вперше самі почали займатись продюсуванням своїх пісень. За словами фронтмена, вони хотіли створити такий же позитивний альбом, як їх попередній збірник Unleashed. Виконавці хотіли, щоб їх музика змушувала публіку рухатись. Тому новий альбом Skillet вийшов достатньо успішним – він більш мелодійний, в деяких піснях з’явилося чергування рок-н-рольних і блюзових гітарних рифів.

Осіннє шоу Skillet відбудеться в Stereo Plaza. ця локація стала однією із найпопулярніших, куди традиційно запрошуються найяскравіші виконавці. Ознайомитись з детальною афішею цього концертного залу та купити квитки на виступ, що сподобався, можна тут https://ticketsbox.com/stereo-plaza/.

На сайті TicketsBox є події на будь-який смак. Цей квитковий оператор знає, що потрібно для гарного настрою. Роби своє життя яскравішим разом з найнадійнішим квитковим оператором країни – вже зараз купуй квитки на концерт легендарного американського року-гурту Skillet. 

 

.,.,.,.