Четвер, 28 Березня, 2024

"Жах на вулиці Ленкавського". Невідомий стріляє по вікнах жителів Івано-Франківська

Жителі Івано-Франківська, котрі мешкають в багатоповерхівках, що знаходяться на вулиці Ленкавського, декілька років поспіль страждають від обстрілів по їхніх вікнах. Хтось невідомий уже тривалий час тероризує мешканців цих будинків, регулярно пощкоджуючи їхнє майно. Більше про дивний метод тероризування розповість yes-frankivsk.com

До поліції вперше звернулися ще у 2017-му році з приводу обстрілів по вікнах і пошкодженого майна. З того часу невідомий взяв за звичку регулярно стріляти по вікнах мешканців багатоповерхівок, які знаходяться на вулиці Ленкавського. На сьогоднішній день сума пошкодженого майна становить близько шістдесят тисяч гривень. На жаль, поки що нікому не вдалося спіймати вандала, чи хоча б побачити його. На місці злочину знаходять лише металеві кульки, які, очевидно, використовує невідомий. 

Пані Надія, яка мешкає в одному з цих будинків, де їй пошкодили два вікна, зізнається, що відчуває постійне напруження. Вона розповідає, що боїться включати світло у квартирі. Всі жителі вулиці Ленкавського живуть у страху. І якщо фізичного страждання вони поки що не відчули, то з моральної і психологічної сторони мешканцям дуже важко.

Єдине, що вдалося з’ясувати мешканцям багатоповерхівок на вулиці Ленкавського, так це те, яку зброю використовує хуліган. Можливо, він стріляє по вікнах за допомогою рогатки із лазерним прицілом. Але у них немає підозри на когось конкретного, хто б міг заподіяти таку шкоду. 

Поліція стверджує, що працює над тим, щоб якнайшвидше вирішити цю проблему. Вони переговорили з мешканцями будинків, слідкують за даними з відеокамер, взяли до уваги справи колишніх хуліганів в Івано-Франківську. Та, на жаль, це не принесло позитивних результатів. 

Мешканці вулиці Ленкавського переживають, щоб наступна куля не була націлена в людину.

.,.,.,.