П’ятниця, 29 Березня, 2024

Олександр Сич повідомив про спалах коронавірусу в ОДА

Як повідомив сьогодні на своїй сторінці у Фейсбук голова виконавчого апарату Івано-Франківської ОДА Олександр Сич, в обласній раді стався спалах коронавірусної інфекції. Тому просить усіх максимально скоротити відвідування обласної адміністрації найближчим часом, пише yes-frankivsk.

Не дивлячись на карантин, обласним та міським депутатам доводилося щодня приходити на роботу та контактувати з великою кількістю людей. Тому не зважаючи на всілякі обмеження, миття рук, носіння масок та дистанціювання деякі нардепи все ж таки підчепили небезпечну недугу та тепер перебувають на лікуванні.

Щоб не закривати двері обласної держадміністрації повністю, здорові працівники державного апарату будуть працювати й надалі в штатному режимі. Проте у них є велике прохання. Щоб зменшити ризики поширення COVID-19 серед населення та депутатів, варто максимально обмежити контакти та відвідування ОДА. Якщо у вас немає нагальних питань, або таких, які можна вирішити безконтактно, по телефону чи онлайн, то поки що утримайтесь від відвідування держадміністрації.

Наразі серед працівників проводиться тестування. Точна кількість хворих депутатів та інших працівників держапарату поки що невідома.

.,.,.,.