Четвер, 28 Березня, 2024

Яку шафу-купе з дзеркалом обрати у 2022 році

У 2022 році шафи-купе із дзеркалами стали справжнім трендом. Це зумовлено тим, що в таких меблях гармонійно поєднуються естетичність і функціональність. Дзеркальні фасади не тільки дозволяють будь-якої миті оцінити свій зовнішній вигляд, але й візуально розширюють простір приміщення. На сторінках нашого каталогу представлений широкий асортимент моделей. Ви можете вибрати дво- чи тридверний варіант з різною кількістю дзеркал. Ми гарантуємо високу якість та надійність продукції.

На що звертати увагу при виборі

Щоб шафа-купе підходила вам за всіма параметрами і радувала протягом багатьох років, необхідно засновувати вибір, спираючись на:

  1. Розміри. Обов’язково слід зробити виміри місця, де планується встановлення шафи. Широка розмірна сітка дозволяє легко підібрати потрібний варіант.
  2. Матеріал корпусу. Найпопулярнішим матеріалом виготовлення корпусу є ЛДСП товщиною 16 мм. Він відрізняється екологічною чистотою, міцністю, стійкістю до впливу вологи та температурним коливанням.
  3. Комплектація. Кількість полиць, висувних ящиків та платтяних штанг залежить від габаритів виробу. Їхнє взаєморозташування можна вибрати на свій смак.
  4. Дизайн. Шафи-купе дзеркальні мають неповторний зовнішній вигляд. Фасади виробів можуть бути повністю дзеркальними чи комбінованими. Добре поєднуються між собою стулки: дзеркало та ДСП, дзеркало та піскоструминний малюнок.
  5. Розсувна система. Виробники оснащують меблі якісною розсувною системою, яка забезпечує надійну фіксацію, плавний та безшумний хід дверей.

З урахуванням цих параметрів ви зможете підібрати ідеальний варіант, який вигідно доповнить інтер’єр житла.

Варіанти розміщення дзеркальних шаф-купе

Моделі із дзеркалом відмінно доповнюють обстановку наступних кімнат:

  • Передпокій. Як правило, вітальні в квартирах не мають великої площі. Тим не менш, існує необхідність розміщувати в них безліч речей: верхній одяг, взуття, парасольки, рукавички, шапки та ін. Тому без місткої шафи-купе не обійтися. Наявність дзеркала також є безперечним плюсом, тому що дозволяє оцінити свій зовнішній вигляд на повний зріст перед виходом з дому.
  • Вітальня. Шафа-купе із дзеркальними дверима у вітальні перешкоджає створенню ефекту переповненого простору та дозволяє правильно розподілити освітлення. Найкраще розташовувати такі меблі вздовж стіни, перпендикулярно до вікна. Таким чином, можна візуально розширити приміщення, наповнити його природним світлом і створити затишну обстановку.
  • Спальня. Відповідно до навчання фен-шуй для спальні не рекомендується вибирати повністю дзеркальні фасади. Краще придбати модель комбінованого типу, де хоча б одні двері будуть глухими або піскоструминними. Проте зовсім без дзеркала у спальні не обійтись.

Переваги шаф-купе із дзеркалами

Шафи з дзеркальними фасадами мають масу переваг:

  • Місткість. Вироби такого типу здатні вмістити в себе безліч речей, включаючи одяг, взуття, постільні речі, сезонні речі, дошку для прасування, побутову техніку та ін.
  • Універсальність. Завдяки лаконічному дизайну та функціональності шафи з дзеркалами чудово доповнюють інтер’єр вітальні, спальні та передпокою.
  • Естетичність. Корпус виробів виконується у різних кольорах. Великою популярністю користуються натуральні деревні відтінки, чорний, білий кольори та ін.
  • Довговічність. Завдяки використанню високоміцних матеріалів та надійної розсувної системи, шафи здатні прослужити не один десяток років.
  • Комфорт. Двері-купе працюють плавно та безшумно. Особливий механізм відкривання не потребує вільного місця перед шафою. Крім того, кожен покупець може самостійно вибрати розташування секцій для зберігання, забезпечивши тим самим комфортний доступ до речей.

Такі меблі дозволяють економити корисний простір та грамотно організувати місце для зберігання. Виберіть потрібну модель і замовте будь-яким зручним для вас способом.

.,.,.,.