Вівторок, 19 Березня, 2024

Мер Івано-Франківська пройшов кастинг на шоу “Мастер Шеф”

Вже цієї осені на телеканалі СТБ вийде новий сезон кулінарного шоу “Мастер Шеф”. А поки що в містах України тривають відбіркові тури на дев’ятий сезон популярного кулінарного шоу.

Першого квітня, в міжнародний день сміху, міський голова Руслан Марцінків повідомив, що взяв участь в одному із кастингів. Він приготував свою фірмову страву – ніжну телятину під вершковим соусом та спаржу, запечену з італійськими травами. На відборі очільника Івано-Франківська підтримувала його дружина Оксана, – інформує Yes-frankivsk з посиланням на Галку.

Марцінків розповів, що багато разів бачив, як наші земляки проходили кастинг на це шоу, тому вирішив і себе спробувати. Також міський голова поділився, що відомому шеф-кухарю Ектору Хіменесу-Браво сподобалась його страва, а телятину він назвав ніжною і соковитою.

На балькон! – підсумував Ектор кулінарний шедевр Марцінківа.

Нагадаємо, що про захоплення кулінарією очільника нашого міста стало відомо давно. Ще далекого 2016 року, міський голова частував гостей своєю улюбленою стравою власного приготування у рамках соціального проекту “Смакуємо з… ”. Тоді мер приготував для присутніх шатобріан з овочами гриль.

Руслан Марцінків зізнався, що кожен чоловік повинен бути хоча б трішки кухарем. Тим більше, кожен мусить вміти готувати м’ясо, адже який чоловік без м’яса.

Зазначимо також, що реаліті-шоу “Мастер Шеф” з’явилося в серпні 2011 року на телеканалі “СТБ”. За правилами шоу спершу проводиться кастинг та відбирається 100 учасників. У перших двох випусках судді вибирають тих, котрі входять до 20 найкращих. Далі протягом чотирьох місяців кухарі беруть участь у різноманітних конкурсах. Після кожного конкурсу судді виділяють найгіршого та дають йому чорного фартуха. В кінці програми відбувається битва чорних фартухів. Судді вигадують різні завдання, ті, хто впорається, повертають собі білий фартух, а хто ні — залишає проект назавжди. І так поки не визначиться п’ятірка найкращих. Вони потрапляють у фінал. Там вони отримують кітелі. У фіналі після кожного конкурсу учасники залишають проект. Так визначається двійка супер фіналістів, які сходяться у фінальній битві. Той, хто перемагає, отримує шанс навчатися у французькій школі Le Cordon Bleu та грошову винагороду.

Тож, з нетерпінням чекаємо осені. Маємо за кого вболівати!

.,.,.,.