Вівторок, 19 Березня, 2024

Голову Івано-Франківської ОДА звільнено

Сьогодні, 11 червня надійшла інформація про звільнення голови Івано-Франківської ОДА Олега Гончарука.

Рішення Володимира Зеленського озвучив заступник глави Адміністрації президента Руслан Рябошапка, пише “yes-frankivsk”. Як відомо Олег Гончарук займав дану посаду ще з вересня 2014 р. Тимчасово його повноваження буде виконувати перший заступник.

Нагадаємо, що на початку червня Кабінет Міністрів України подав низку заяв президенту України, щодо звільнення більше як 13-ти голів обласних рад, як бачимо рішення входять в дію. Також на черговому засіданні Володимир Гройсман прокоментував щодо списків, які будуть подаватися на розгляд президенту:

“Ми сьогодні подаємо президенту на звільнення ряд голів обласних державних адміністрацій і очікуємо на те, що Адміністрація президента спільно з секретаріатом Кабінету міністрів опрацює механізми відбору нових претендентів на посади голів ОДА, щоб ми спрацювали достатньо оперативно. В областях мають бути відповідальні управлінці, – сказав прем’єр. – Закон передбачає, що тут є поєднана процедура: погодження урядом і призначення президентом, тому ми якнайшвидше проведемо всю підготовчу роботу. Відповідні доручення секретаріату Кабінету міністрів і міністру Кабміну я надав”.

.,.,.,.