Вівторок, 19 Березня, 2024

Чим запам'яталася чергова сесія міської ради

Сесія розпочалася з виконання гімну і одразу депутати приступили до роботи, пише Yes-frankivsk

Практично на початку сесії пролунала гучна заява від депутата політичної партії “УКРОП” – Мстислава Тараса. Він зачитав звернення до Міністерства інфраструктури України щодо облаштування пішохідного переходу через залізничну колію, який не регулюється. Відповідно до меж вулиць Сагайдачного-Тарнавського.

“Депутати міської ради вважають за необхідне довести до відома інформацію про необхідність облаштувати сучасний, безпечний пішохідний перехід через залізничну колію, саме в тому місці, де щодня здійснюється великий рух людей, де існує загроза їхньому життю та здоров’ю” – зазначив Мстислав Тарас.

Наступна заява надійшла від укропівця Віталія Мерінова, який зауважив, що не варто забувати про мікрорайон ” Майзлі”. Він невпинно розбудовується та розвивається, через це, постала проблема щодо добудови навчальних корпусів загальноосвітньої школи номер 15. Оскільки, згідно проекту потужності школи, вона розрахована на 800 учнів, на сьогоднішній день навчаються у дві зміни 1100 учнів.

Також наступна пропозиція надійшла від Руслана Марцінківа, щодо заміни кандидатури, а саме: заступника міського голови з питань економічних питань. На його думку, чудово впорається з цією важливою посадою – Руслан Гайда.

А кінцівку сесії завершила новина про внесення на розгляд проекту рішення «Про включення нежитлових приміщень площею 459,1 кв.м в будинку на вул. Чорновола, 23 в перелік об’єктів, які підлягають приватизації». Виявилося це доволі спірне питання, яке набуло масового, дискусійного характеру між депутатами.

В такому насиченому форматі пройшла 27 сесія міської ради, яка вже ввійшла в історію. 

.,.,.,.