Четвер, 28 Березня, 2024

Як очільник Івано-Франківська допомагає країні

Кожний українець щодня намагається наблизити Україну до перемоги. Складно уявити, що переживають бійці на передових, що відчувають волонтери, які часом не встигають допомогти захисникам. Проте кожний з нас рухає Україну до кращого, рятує її. Сергій Притула навіть пост писав, що часом дві гривні можуть наблизити до закритого збору, тому не потрібно обезцінювати навіть такі кошти. Вся країна показала, що сила її духу в її ж єдності. Український народ надто довго терпів погане ставлення, знущання, обезцінювання від росіян. Тому тепер, коли вони заходять все дальше на нашу землю, ми більше не терпимо, а відстоюємо своє. Важливо розуміти також і те, що наша сила не тільки в єдності, але й в нашій культурі, мові, любові та щирому серці. Українці – як бджоли, вони не будуть чіпати чуже, будуть працювати на благо своєї держави, але ніколи не зможуть віддати своє рідне, пише yes-frankivsk.com.ua.

Допомога від очільника Івано-Франківська

Сьогодні чиновники також об’єдналися задля спільної мети, яка важлива кожному. Міський голова Івано-Франківська стоїть у тилу та допомагає країні залишатися вільною та сильною. Марцінків Руслан збирає кошти, закриває збори, відвозить гуманітарну допомогу в гарячі точки та стоїть на культурному фронті міста. Також у місті зробили лот-побачень, серед представлених зустрічей є і Руслан Марцінків. Окрім нього можна зустрітися з артистами, політиками, блогерами, коміками та іншими відомим людьми. Виручені кошти спрямовують на укомплектування 77-го батальйону сил ТрО ЗСУ, який знаходиться на Сході України в одній з гарячих точок.

Очільник міста заявив раніше також про культурний фронт міста. Йшлося про те, що на вулицях Івано-Франківська не може бути російських пісень. Також у місті спрямована підтримка для внутрішньо переміщених осіб під час вивчення та удосконалення української мови. Сьогодні Івано-Франківськ місто, яким захоплюється багато туристів. Внутрішньо переміщені особи хочуть залишатися жити саме там, адже це зручне, компактне містечко.

Культурний фронт зараз є дуже важливим, а Івано-Франківськ робить все можливе для розвитку нашого українського надбання. Тим паче всі франківці усвідомлюють важливість нашої мови, літератури, традицій, звичаїв та несуть його в маси. Показують милозвучність українських пісень. Тому культурний і тиловий фронти у місті є дуже міцними та сильними, незважаючи ні на що. 

.,.,.,.