Вівторок, 19 Березня, 2024

Знаний спортсмен з Івано-Франківська Вірастюк балотуватиметься до ВР

Титулований і добре знаний в місті Івано-Франківськ спортсмен-олімпієць Роман Вірастюк прийняв рішення поборотися за мандат депутата на позачергових виборах до Верховної Ради України.

Балотується як самовисуванець. У разі обрання в народні депутати, Роман Вірастюк під куполом ВР буде відстоювати інтереси громади у 84 одномандатному виборчому округу з центром в місті Тисмениця.  Про це інформує Yes-frankivsk з посиланням на Версії.

До речі, хочемо зауважити, що до згаданого округу також входять місто Бурштин, частина міста Івано-Франківська (10 виборчих дільниць), Тисменицький та Тлумацький райони, частина Галицького району (49 виборчих дільниць). Загалом 84 одномандатний виборчий округ включає в себе 139 виборчих дільниць, а орієнтовне число громадян, які мають право голосу на виборах – 144 663 тисячі.

Згідно з передвиборчою програмою кандидата спортсмена-олімпійця Романа Вірастюка, головним своїм обов’язком, як депутата Верховної Ради, вважає відстоювати на державному рівні інтереси своїх виборців, свого краю, своєї Івано-Франківської області.

Нагадаємо, 51-річний Роман Вірастюк є уродженцем міста Івано-Франківськ, громадянином України, безпартійний. Впродовж останніх 5-ти років проживає на території країни. Має вищу освіту, зараз очолює департамент Міністерства молоді та спорту України. Свого часу займався таким видом спорту, як штовхання ядра. В 1994 році став срібним призером Чемпіонату Європи, а в 1996-му – на Літніх олімпійських іграх в США (Атланта, штат Джорджія) посів 6 місце. Зауважимо, що згадані ігри були першими, на яких Україна виступила окремою командою. Тоді українські спортсмени здобули 9 золотих медалей.

Роман Вірастюк є братом відомого на всю Україну та далеко за кордоном стронгмена та найсильнішої людини планети Василя Вірастюка.

.,.,.,.